Hulladékgazdálkodás

 

Cégünk, a Perfect Complex Build Kft., teljeskörű környezetvédelmi engedélyeztetések lefolytatásával, környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátásával, valamint környezetvédelmi szakértői dokumentációk készítésével foglalkozik. Dinamikusan fejlődő, fiatalos csapatként azt valljuk, hogy sikerünk kulcsa az elhivatottság - környezetünk védelmét akkor tudjuk leginkább elősegíteni, ha a vállalkozások számára gyakorlati segítséget nyújtunk, melyek a gazdasági szempontokat is figyelembe veszik és a környezetvédelmet is előmozdítják. A kettő együtt lehetséges, hiszen ma már számos vállalkozás példájából nap mint nap látjuk ezt.

 

Cégünk tevékenységét hulladékgazdálkodási engedélykérelmek készítésével kezdte, így mai napig is ez irodánk fő profilja. Magyarországon kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk hulladékszállítási, hulladékgyűjtési és hulladékkezelési engedélyeztetések lefolytatásában. Örömmel gondolunk arra, hogy Ügyfeleinknek nem kell teljesíthetetlen hiánypótlásoktól tartania, hulladékgazdálkodási ügyeink döntő többségében ugyanis egyáltalán nem ír ki a Hatóság hiánypótlást Partnereinknek a jól elkészített engedélykérelmek, valamint a folyamatos kommunikáció következtében.

 

Ma már más környezetvédelmi ügyekkel is foglalkozunk, csapatunk évtizedek óta a szakmában dolgozó kollégákkal bővült, valamint kiterjedt szakértői kapcsolati hálót építettünk. Sok különböző igénnyel rendelkező Ügyféllel dolgozunk együtt - legyen szó állandó környezetvédelmi megbízotti szolgáltatásról, eseti feladatokról, célunk, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon teljesítsünk. Tudjuk jól, hogy a környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási jogszabályok útvesztőként hatnak elsőre, de számtalan elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy az akadályokon könnyen túl lehet lépni, ha az ügyfél szakértő segítséget kap. 

 

Keressen minket bizalommal e-mailben a perfect.build888@gmail.com e-mail-címen, vagy pedig hívja irodavezetőnket a +36 70 882 5876 számon.

 

 

Szolgáltatásaink

 

A környezetvédelem minden területén komplex szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleinknek. Csak néhányat említünk a legfontosabb területek közül, melyekben tapasztalattal rendelkezünk.

 

Környezetvédelmi adatszolgáltatások teljesítése

 

A legtöbb vállalkozás tevékenysége során szükségessé válik Környezetvédelmi Ügyfél Jel és Környezetvédelmi Területi Jel beszerzése. Hulladékgazdálkodással foglalkozó cégek számára ez elkerülhetetlen, de olyankor is szükséges, ha egy vállalkozás a saját hulladékát kívánja elszállíttatni. Vállaljuk a KÜJ- és KTJ-szám igénylésének és ügyintézésének folyamatát, melyhez Önnek csupán egy meghatalmazást kell adnia számunkra.

 

Minden olyan gazdálkodó szervezetnek, mely egy év alatt több, mint 200 kg veszélyes, 2000 kg nem veszélyes vagy 5000 kg inert hulladékot termelt, adatszolgáltatási kötelezettsége lép fel. Ezt nevezzük hulladékbevallásnak (HIR), melyet minden év március 1-ig kell teljesíteni a Környezetvédelmi Hatóság felé. A teljes bevallási folyamatot elvégezzük Ügyfeleink számára - egyeztetünk az elszállítókkal, valamint ha szükséges, tartjuk a kapcsolatot a Hatósággal is.

 

Ezeken kívül vállaljuk a levegőminőség-védelmi (LAL és LM) bevallások teljesítését is, valamint minden más környezetvédelmi és hulladékgazdálkodási szempontú adatszolgáltatás elkészítését. Vegye fel velünk a kapcsolatot és a segítség már úton is van.

 

Hulladékgazdálkodási engedélykérelem ügyintézése

 

A profitorientált hulladékgazdálkodási tevékenység engedélyköteles Magyarországon. Ebbe beletartozik az is, ha a hulladékot csupán "futárként" szállítják. Mi elkészítjük Önnek hulladékgazdálkodási engedélykérelmét és az egész engedélyeztetési tevékenységet végigkísérjük. A legtöbb esetben ez online is megoldható, ezért a piaci ár alatt állítjuk össze engedélykérelmét. Viszont rugalmasak vagyunk, ha kell, személyes egyeztetésre és segítségre is van lehetőség. 

 

Minden esetben azzal kezdjük az engedélyeztetést, hogy pontosan felmérjük az Ügyfél igényeit annak érdekében, hogy valóban olyan engedélyt kapjon, mely a tevékenységéhez megfelelő. Az engedélykérelmeket a hulladékgazdálkodási tevékenységek nyilvántartásba vételéről, valamint hatósági engedélyezéséről szóló 439/2012. (XII. 29.) Korm. rendeletben meghatározott tartalmi követelmények szerint állítjuk össze.

 

Amennyiben hulladékgazdálkodási tevékenységgel - szállítással, gyűjtéssel, kereskedelemmel, kezeléssel, hasznosítással - foglalkozik az Ön vállalkozása és nincs rá érvényes engedélye, akkor ne habozzon, keressen minket bátran megadott elérhetőségeink egyikén. 

 

Környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátása

 

Sok válallkozás - így a hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalkozások is - kötelesek szakirányú végzettséggel rendelkező környezetvédelmi megbízottat foglalkoztatni a hatályos jogszabályok értelmében. Sok cégnek azonban nincs ilyen alkalmazottja, ezért külsős megbízottal kell teljesítenie kötelezettségét. Állandó megbízotti szerződés keretében segítjük a jogszabályok teljeskörű betartását, tartjuk a kapcsolatot a Hatósággal, segítjük a hulladékszállítások megszervezését, összegyűjtjük a hulladékgazdálkodás dokumentumait, mely alapján elvégezzük a szükséges adatszolgáltatásokat a Kormányhivatal felé, továbbá folyamatosan nyomon követjük a jogszabályok változását. Bejárásokat tartunk meghatározott időközönként a Partner telephelyén, ahol feltárjuk a környezetvédelmi hiányosságokat és aktív segítséget nyújtunk azok kijavításában.

 

Környezetvédelmi dokumentációk készítése

 

Vállalkozásunk a teljesség igénye nélkül az alábbi környezetvédelmi dokumentációk elkészítését vállalja:

 

  • Telepengedély környezetvédelmi tervfejezete,
  • Építési engedélyezési tervdokumentáció környezetvédelmi tervfejezete,
  • Hulladékgazdálkodási engedélykérelem,
  • Üzemi hulladékgyűjtőhely működési szabályzat,
  • Levegőtisztaság-védelmi engedélykérelem (pontforrás-engedély),
  • Előzetes vizsgálati dokumentáció,
  • Környezetvédelmi felülvizsgálat,
  • Környezeti hatásvizsgálat.

 

Az ilyen és ehhez hasonló dokumentációk elkészítése előtt minden esetben részletesen egyeztetünk leendő Partnereinkkel annak érdekében, hogy a tevékenységük számára megfelelő, teljeskörű dokumentációt tudjuk a Hatóságnak benyújtani.

 

Ha környezetvédelem vagy hulladékgazdálkodás, akkor Ön megtalálta a Perfekt megoldást!

 

 

Elérhetőségeink

 

Telefonszám:

+36 70 882 5876

 

E-mail:

perfect.build888@gmail.com

 

A Kapcsolat fülre kattintva közvetlenül is írhat nekünk.

Néhányan elégedett partnereink közül

Tici Transport Kft.

Transolut Kft.

Kraft HD Zrt.

I-CONT Trader Kft.

Kop-Co Plast Kft.

Arrabona Ökotrans Nonprofit Kft.

Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft.

Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft.

Ádi-Mer 2015 Kft.

Jenati Trans Kft.

M.Z. Petrol Bt.

Uniszolg Bt.

Pro-Money Kft.

Krizsó és Társa 2010 Kft.

Juder Kft.

MoZso Service Kft.

S-Z Mátra Bau'97 Kft.

Neco-Bau 2000 Kft.

Deák-Trió Sped Kft.

Gépimpex Kft.

Horváth Eurotrans Kft.

Potvorszki Attila e.v.

Dékány Marianna e.v.

Perger Sándor e.v.

Juhász Sándor e.v.

Tóth Barnabás e.v.

Szlovencsák Zsolt e.v.